PASTE CU SALATĂ CAPRESE

Redusa 10 SALATA Paste Scurte Paste din grau dur

Paste Baneasa tip penne cu salata caprese sunt perfecte pentru o cina rapida de vara. O solutie rapida, usor de pregatit si gustoasa.

INGREDIENTE:

170 g paste tip penne
130 g mozzarella fresca
130 g rosii cherry
100 g masline
2 linguri mici ulei masline
2 lingurite otet balsamic
2 lingurite pesto
sare
piper proaspat macinat
frunze de busuioc pentru decor

PREPARARE:

Putem folosi atat mozzarella calup din care taiem cuburi, cat si bile. Pentru aceasta salata Pastele Baneasa sunt perfecte si se completeza minunat cu restul ingredientelor.
Fierbem pastele al-dente in apa cu sare. In acest timp pregatim rosiile, maslinele, taiem mozzarella cuburi (daca folosim bucata mare).
Cand pastele s-au fiert le scurgem le clatim cu apa rece, apoi le amestecam cu ulei, otet balsamic, pesto, sare, piper proaspat macinat, rosii, mozzarella si masline.
Amestecam pana se omogeniozeaza compozitia si impartim in farfurii. Decoram cu frunze de busuioc si gata, putem manca!

Pofta buna!

De la: Diva in Bucatarie
^