SALATĂ CLASICĂ DE CUS-CUS

Redusa 10 FEL PRINCIPAL Paste mici Paste din grau dur

O salata simpla dar gustoasa, perfecta pentru serile calduroase de vara.

INGREDIENTE:

(Pentru 2 persoane)
150 g cus-cus
300 ml supa legume/pui
1 lingura ulei masline
1 castravete mic
1/2 ardei gras mic
1 rosie mare sau 10 rosii cherry
suc de lamaie
sare
piper
frunze de menta

PREPARARE:

Am descoperit in oferta pastelor Baneasa si cus-cus-ul pe care il pregatesc adeseri in perioada verii in salate simple si gustoase.
Punem intr-un castron cus-cus-ul si turnam supa fierbinte peste el. Acoperim si lasam pana este absorbit tot lichidul. Il desfacem usor cu furculita.
Tocam menta si legumele in cuburi mici. Le punem peste cus-cus, adaugand sare, piper, 1 lingura suc lamaie si 1 lingura ulei masline. Amestecam si gustam pentru a adauga in functie de gusturi suc de lamaie, sare sau piper.
Simplu, bun si gustos! Perfect pentru o seara calduroasa de vara!

Pofta buna!

De la: Diva in Bucatarie
^