Retete de paste | Paste Baneasa

Tăieței cu varză calită

Redusa 30 FEL PRINCIPAL Paste cuiburi Paste din grau dur

Taieteii lati cu 8 oua de la Baneasa au culoarea, aspectul si gustul taieteilor de casa, facuti cu multe galbenusuri.
 
Aceasta este o reteta economica, ingredientele sunt la indemana oricui, poate fi un pranz, o cina, o garnitura sau o masa in sine
Taieteii lati cu 8 oua de la Baneasa sunt exact ca si taieteii de casa, ca si culoare si gust si vi-i recomand din inima nu doar pentru reteta de azi, ci si pentru alte retete cu iz ardelenesc, cum ar fi Vargabeles sau budinca unguresca de taietei cu branza dulce si strafide
Puteti fierbe taieteii lati cu 8 oua de la Baneasa fie in cuibuiri (este un produs unic pe piata din Romania) daca se potrivesc taieteii mai lungi in reteta voastra sau puteti strang usor cuiburile in mana inainte de fierbere pentru taiatei mai mici. E atat de simplu
Pentru reteta de Taietei cu varza calita puteti folosi varza proaspata (varza dulce) sau varza murata, in functie de preferinte. Daca alegeti varza proaspata, este important sa o spalati foarte bine, apoi sa o tocati marunt sau sa o dati pe razatoarea mare, sa o framantati cu sare si apoi sa o lasati sa se odineasca, pentru a lasa cat mai multa apa, pe care o scurgeti foarte bine apoi. Pentru varza murata, va sugerez sa o lasati in apa cateva ore bune inainte inainte de a o toca, ca sa nu fie prea sarata.

INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII:

400g taietei lati cu 8 oua Baneasa
o varza alba medie
o ceapa mare alba tocata marunt
100ml ulei
sare si piper dupa gust
taietei cu varza calita

Produse recomandate
Taitei lati cu 8 oua  
Reteta de la: Teo`s kitchen
^